Saturday, 26 November 2011

Wednesday, 16 November 2011

sibuk sangat nk jadi taiko dkt dunia ini?

'Kenapa kau merokok weh?' "Sebab nak tunjuk kat orang yang aku ni taiko." 'Oh, aku ingat sebab kau dah bosan hidup lama-lama kat dunia.'

i need a doctor came bring with nurse

dalam hidup ini pasti..setiap manusia perlu ade capai2 kemahuan dan kehendak citarasa masing2
 ak ade seorg kawan paling ak syg beb..name dia  -syazwana erwanda-
name pendek dia -aden haha-...dia terlalu baik dgn ak...dia selalu menegur dgn ak...dia suka buat kelakar bila ak stress or angry...perangai suka kacau org bila skype? ak syg dia dohh..dia org taiping perak
jauh beb ak nk pergi saya
tapi ak pasang azam ak ke sana?

Thursday, 10 November 2011

ini adalah saye-bukan fake or G

hohohohohotttt.....i need ar starbucks faupiiccino

budak starbucks..

haha...untuglah...anak org kaya pergi minum tempat yg rare je haha..:)

starwarsss....

starwarsss....
Oh here comes the loooooooong speech. -..-

Sometimes I fall back on speaking my mind cause people don't know how to take things

saye baru diajar oleh tok guru bagaimana caranya nk gunakan lomo jenis mini diana ..tok guru saye baik hati..da peramah..

Saturday, 5 November 2011

petang kaki saye suka kayuh BMX and pixie

Everyone is a bore to someone. That is unimportant. The thing to avoid is being a bore to oneself.

ak suka gila apabila ade *critical mass* boleh lah bebas sekjp macam burng merpati putih

yg belah kiri satu tu budak hot-name type dia mohammad nur izzudien-org panggil dia balau
yg belah kanan ak org panggil dia gemok tapi dh berusia lah sikit..
ak yg pakai baju guess..ini hobi ak apabila critical mass pada hari jumaat..abg bai yg buat memang ramai gila pada masatu.. boleh dikatakan awesome juga lah<3

kawan baru saye..dalam laman muka buku

kalau kamu tahu..dalm fb ada album dia -then saye tulis album tu bernamakan sepetang bersama dia...you know dh ramai yg cakap pasal dia ini..dekat  sekolah ramai yg cakap saye suka dia..nama dia ialah nurul najihah boleh lah add kt fb or follow tweet...then ptg tu ak see dia kt tanjung muar then ape lagi date lah..tiada lebih atau kurang..tidak ade kena mengena yg masih alive or die

Selamat hari raya korban, guys! Pastikan lemak anda tepu dan daging anda halal whahaha. Sedaap sikit.

mom belikan baju seperti ini :)

Selamat Hari Raya AidilAdha people ♥

die pakse aku pergi tengok orang sembelih lembu then bile aku datang, i cant catch any glimpse of him~*~*~
would it makes you feel better to watch me while I bleed?
pagi suasana kampung sekjp at rumah atok sahaja..pagi yg indah disinar duit raya(Y)
untunglah dh berbunga..bila lah nk bermesra lain tempat ini-di pagi raye

Raya haji ada dapat duit raya ke? Why Ive never got one before...

Takyah pakai lawa lawa sangad , pasni pergi hadap muka lembu jugak hihi

11\11\11 BMX

the news BMx for 11\11\11 now awaiting for  tarikh berikut
apabila saudara2 dari jauh dtg mulalah,menngedik online sahaja kerja..view blog dan untunglah ade burung biru  hope kau org tersa lah  dh2 senyum sikit :))
muka ak keletihan at 7eleven lah
HOTSTUFF's perlulah ada bmx untunglah budak2 bmx saye ade pigxies sahaja..wahhh,,seksi lah bhai nk pergi mana tu :)) bukan kau ke yg -------------> semyum sikit :*

Thursday, 3 November 2011

awakrd moment:))

Takutnya tengok perempuan sarat mengandung. Kena bucu tajam kang tak bocor ke..